Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους ευρωπαϊκούς «τελικούς» της Πέμπτης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους ευρωπαϊκούς «τελικούς» της Πέμπτης

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η ερχόμενη Πέμπτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις ρεβάνς του Ολυμπιακού στη Σλοβακία για το Europa League και των ΠΑΟ και Άρη εντός έδρας για το Conference League να κρίνουν πολλά για το ευρωπαϊκό μέλλον των ομάδων της χώρας μας.

Πιο αναλυτικά, τον 34χρονο Σουηδό, Γκλεν Νίμπεργκ, όρισε η UEFA στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στο «Národný futbalový štadión» της Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (11/8, 21:30).

Στο παρελθόν ο Νίμπεργκ έχει συναντηθεί μόλις μία φορά με ελληνική ομάδα, όντας ο «άρχων του αγώνα» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νορβηγική Οντς (3-0) στις 14 Ιουλίου 2016, στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Βοηθοί του στο ματς της Μπρατισλάβας θα είναι οι συμπατριώτες του Μάχμποντ Μπέιγκι, Αντρέας Σόντερκβιστ και 4ος ο Άνταμ Λάντεμπεκ.

Από κει και πέρα, έναν όχι και τόσο «ψημένο» σε ευρωπαϊκά παιχνίδια ρέφερι, τον 40χρονο Άγγλο Πίτερ Μπάνκις, όρισε η UEFA την Παρασκευή (5/8) στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (11/8, 20:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Μπάνκις «ανέβηκε» στην πρώτη κατηγορία διαιτητών της Premier League μόλις τον Αύγουστο του 2019 και την ίδια σεζόν έγινε διεθνής, έχοντας διαιτητεύσει συνολικά στην καριέρα του 39 αγώνες της «μεγάλης» κατηγορίας της Αγγλίας και 3 ευρωπαϊκά ματς. Βοηθοί του στον αγώνα των «πράσινων» με την τσεχική ομάδα θα είναι οι συμπατριώτες του Ντάνιελ Κουκ, Γουέιντ Σμιθ και 4ος ο Ρόμπερτ Τζόουνς.

Τον αγώνα του Άρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (11/8, 21:00) θα διευθύνει ο 40χρονος Σκωτσέζος, Τζον Μπίτον, ο οποίος εργάζεται σε όμιλο τηλεπικοινωνίας στην πατρίδα του. Ένας πολύ πιο έμπειρος ρέφερι (διεθνής από το 2012), o οποίος έχει «σφυρίξει» στο παρελθόν τους αγώνες ΠΑΟΚ-Καραμπάχ 0-1 (3/11/2016), Ριέκα-ΑΕΚ 1-2 (14/9/2017) και ΠΑΟΚ-Γρανάδα 0-0 (10/12/2020).

Βοηθοί του θα είναι οι Σκωτσέζοι Ντάνιελ ΜακΦάρλαν, Ντάγκλας Πότερ και 4ος ο Στίβεν ΜακΛιν.

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΑΡΗΣ #ΜΑΚΑΜΠΙ #ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XnElPaZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη