Οικονόμου για Ανδρουλάκη: «Εξακολουθεί να αρνείται την ενημέρωση - Εργαλειοποιεί ένα πολύ σημαντικό θέμα»

Οικονόμου για Ανδρουλάκη: «Εξακολουθεί να αρνείται την ενημέρωση - Εργαλειοποιεί ένα πολύ σημαντικό θέμα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στα «καρφιά» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ  - ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, για το ζήτημα των παρακολουθήσεων.

Ο Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στα «πυρά» του Νίκου Ανδρουλάκη, επανέλαβε ότι εξακολουθεί να αρνείται την ενημέρωση από κυβερνητικά χείλη και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι «εργαλειοποιεί» ένα «όντως, πολύ σημαντικό θέμα».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Aπό την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το ζήτημα, η Κυβέρνηση το δημοσιοποίησε και επεδίωξε απολύτως θεσμικά δια του Υπουργού Επικρατείας να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη προκειμένου να ενημερωθεί από τον νέο Διοικητή της ΕΥΠ.

»Ο κ. Ανδρουλάκης εξακολουθεί να αρνείται. Αντ' αυτού με καθημερινές δηλώσεις του, επιχειρεί την εργαλειοποίηση ενός, όντως, πολύ σημαντικού θέματος. Η Κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει αυτή τη στείρα ανταλλαγή δηλώσεων. Η συνέχεια θα δοθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στη Βουλή».

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ_ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BIXGPmJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη