Οι τιμές βενζίνης, πετρελαίου και υγραερίου σήμερα, πού θα βρείτε την φθηνότερη

INTIME

Πάνω από τα δύο ευρώ το λίτρο κυμαίνεται η τιμή της αμόλυβδης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα για την Αττική διαμορφώνεται στα 2,053 ευρώ το λίτρο ενώ το πετρέλαιο κίνησης στα 1,925 ευρώ.

Την στιγμή που τα καύσιμα παραμένουν σε δυσθεώρητα επίπεδα για τις οικονομικές αντοχές του μέσου νοικοκυριού, όλο και περισσότεροι γκουγκλάρουν για το που θα βρουν το φθινότερο καύσιμο. 

Μπαίνοντας στο site του υπουργείο ανάπτυξης, στην πλατφόρμα fuelprices μπορεί να βρει την φθηνότερη βενζίνη στη Λεωφόρο Λαυρίου (1,918), ενώ επίσης ανταγωνιστικές τιμές στη Λεωφ. Καραμανλή στη Βούλα (1,919) και στη Λεωφόρο Λαυρίου και Κυκλάδων (1,925). 

Επίσης, τις πιο φθηνές τιμές στο πετρέλαιο μπορεί να βρει κανείς στον Γέρακα (1,679) , στην Λ.ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΥΡΙΟΥ (1,709), και στην Παλλήνη (1,716).

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την ΠΟΠΕΚ αναμένεται μικρή μείωση της χοντρικής τιμής της βενζίνης, στο πετρέλαιο κίνησης και στο υγραέριο κίνησης. 

benzini385

 

#ΚΑΥΣΙΜΑ #ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ #ΥΓΡΑΕΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/M52ze74
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη