«Ζωηρός» ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης αγκαλιάζει και... φιλάει επισκέπτρια -Δείτε το αστείο βίντεο

«Ζωηρός» ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης αγκαλιάζει και... φιλάει επισκέπτρια -Δείτε το αστείο βίντεο

Ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης ποζάρει χαμογελαστός καθώς πιάνει το στήθος επισκέπτριας και την αγκαλιάζει. Δείτε το αστείο βίντεο.

Ένας «ζωηρούλης» θα λέγαμε ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο της Ταϊλάνδης πιάστηκε να αγκαλιάζει μια γυναίκα, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο «χαμογελαστός πίθηκος» έκανε το παρόμοιο... κόλπο σε μια άλλη γυναίκα.

Το βίντεο που εξασφάλισε η «Sun» δείχνει τη στιγμή, που ο ουρακοτάγκος τυλίγει τα χέρια του γύρω από την 27χρονη τουρίστρια, Angel Orangelor, και την πιάνει στο στήθος στο Safari World στην Μπανγκόκ στις 15 Αυγούστου.

Ο ουρακοτάγκος τραβάει την τουρίστρια πιο κοντά του, τη φιλάει στο αριστερό μάγουλο και βγάζει τη γλώσσα του στους θεατές. Η 27χρονη τουρίστρια δήλωσε ότι δεν ενοχλήθηκε από την αγάπη που της έδειξε ο ουρακοτάγκος.

«Ο ουρακοτάγκος απλώς προσπαθούσε να μου δείξει λίγη αγάπη», είπε η ίδια. «Φαινόταν πολύ χαριτωμένος». Πρόσθεσε ότι δεν πόνεσε καθόλου και ότι ο ουρακοτάγκος ήταν απλά φιλικός.

«Οι φίλοι μου το βρήκαν αστείο. Είχαμε έναν πραγματικό δεσμό», ανέφερε.

Στα τέλη Ιουνίου, ο ίδιος ουρακοτάγκος έπιασε το στήθος μιας άλλης επισκέπτριας στον ζωολογικό κήπο.

{https://www.youtube.com/watch?v=oyerJGLjIxQ}

#ΤΑΙΛΑΝΔΗ #ΜΑΙΜΟΥ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/CmnxsNP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη