-->

«Συμβαίνουν αυτά» λέει ο δικηγόρος των Κρητικών νταήδων για την επίθεση στους Γερμανούς (βίντεο)

«Συμβαίνουν αυτά» λέει ο δικηγόρος των Κρητικών νταήδων για την επίθεση στους Γερμανούς (βίντεο)

«Αυτά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα» ανέφερε ο δικηγόρος των Κρητικών που επιτέθηκαν στους Γερμανούς. Δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής η επίθεση.

«Αυτά τα περιστατικά όχι μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία συμβαίνουν και στη Γερμανία συμβαίνουν. O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα» ανέφερε ο δικηγόρος των Κρητικών που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά ΜΜΕ, η επίθεση των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες συνέβη σε κεντρικότατο σημείο του Περάματος, μόλις 50 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

{https://twitter.com/aandroul/status/1562149104368615424?s=20&t=xLjZpuB6YZvIG5dWQ7BkJA}

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος των Κρητικών κ. Βέρρας, υποστήριξε: «Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες; Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο».

Ακόμα, ο ίδιος υποστήριξε πως οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν πρώτοι στους πελάτες του. «Ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων» σημείωσε.

Ο 36χρονος πελάτης του αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή ώστε να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στις 19 Αυγούστου. Ο 36χρονος βαρύνεται με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

 

#ΚΡΗΤΗ #ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ #ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ #ΓΕΡΜΑΝΟΙ #ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tLyfaxz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->