«Συμβαίνουν αυτά» λέει ο δικηγόρος των Κρητικών νταήδων για την επίθεση στους Γερμανούς (βίντεο)

«Συμβαίνουν αυτά» λέει ο δικηγόρος των Κρητικών νταήδων για την επίθεση στους Γερμανούς (βίντεο)

«Αυτά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα» ανέφερε ο δικηγόρος των Κρητικών που επιτέθηκαν στους Γερμανούς. Δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής η επίθεση.

«Αυτά τα περιστατικά όχι μόνο στην Ελλάδα, συμβαίνουν και στη Βρετανία συμβαίνουν και στη Γερμανία συμβαίνουν. O διασυρμός μιας χώρας γίνεται εξ άλλων λόγων όχι εξ αυτών. Ας προσέχουμε την οικονομία μας και τις πολιτικές μας έξω τα υπόλοιπα περιστατικά συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χώρα» ανέφερε ο δικηγόρος των Κρητικών που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά ΜΜΕ, η επίθεση των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες συνέβη σε κεντρικότατο σημείο του Περάματος, μόλις 50 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

{https://twitter.com/aandroul/status/1562149104368615424?s=20&t=xLjZpuB6YZvIG5dWQ7BkJA}

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος των Κρητικών κ. Βέρρας, υποστήριξε: «Ας βγαίνανε οι γερμανικές εφημερίδες (για το θέμα) και τι έγινε; Να κάνουμε κινδυνολογία; Κάνουμε κηρύγματα; Νουθεσίες; Δεν υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο».

Ακόμα, ο ίδιος υποστήριξε πως οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν πρώτοι στους πελάτες του. «Ο μαξιμαλισμός μιας ποινικής δίωξης δεν νομιμοποιεί παρεκτροπή της συζήτησης και να συζητάμε επί ανυπάρκτων πραγμάτων» σημείωσε.

Ο 36χρονος πελάτης του αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή ώστε να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στις 19 Αυγούστου. Ο 36χρονος βαρύνεται με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

 

#ΚΡΗΤΗ #ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ #ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ #ΓΕΡΜΑΝΟΙ #ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tLyfaxz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη