«Χειροπέδες» στον εμπρηστή της Μυκόνου

«Χειροπέδες» στον εμπρηστή της Μυκόνου

Τη σύλληψη ενός άνδρα κατηγορούμενου για εμπρησμό στην Μύκονο, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο άνδρας όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ερμούπολης Σύρου, για την φωτιά που εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή Μαού, Άνω Μεράς Μυκόνου-Κυκλάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος έβαλε φωτιά σε απορρίμματα, ξύλινες παλέτες, ξερά χόρτα και διάφορα υλικά οικοδομών, από την οποία μάλιστα αποχώρησε αφήνοντας να καίει ανεξέλεγκτη.

Να σημειωθεί πως την συγκεκριμένη ημέρα, στον ημερήσιο χάρτη επικινδυνότητας, η Μύκονος βρισκόταν στην κατηγορία υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς , με ενισχυμένους τοπικούς ανέμους.

Τα στοιχεία του  αποκαλύφθηκαν μετά από έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυκόνου ενώ και ο ίδιος οδηγήθηκε από τις Αρχές στο σημείο όπου είχε θέσει την πυρκαγιά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

#ΣΥΛΛΗΨΗ #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ #ΜΥΚΟΝΟΣ #ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/548ZuCq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη