Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες

eurokinissi

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο 31χρονος Κολομβιανός άσος της Αλ Ραγιάν, το τελευταίο διάστημα ψάχνει διέξοδο για να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ έχει προταθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως κινούνται για την απόκτησή του καθώς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σύλλογο του Κατάρ και με τον ατζέντη του Χάμες, Ζόρζε Μέντες.

Ο Κολομβιανός, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από την Μπάνφιλντ και μετά μετακόμισε στη «Γηραιά ήπειρο» και φόρεσε την φανέλα των Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Έβερτον, έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο με τους Καταριανούς, καθώς οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Με δεδομένο ότι δεν είναι ελεύθερος, αλλά έχει συμβόλαιο, η απόκτησή του θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15/9, ημερομηνία κατά την οποία ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται ο παίκτης να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού με τον Ολυμπιακό να καλύπτει ένα μέρος (το μικρότερο) του συμβολαίου του και την Αλ Ραγιάν να πληρώνει τα υπόλοιπα.

Στην Αλ Ραγιάν υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2021.

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΡΕΑΛ_ΜΑΔΡΙΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0kvMR7X
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη