Οι Manowar «υποκλίνονται» στον Κώστα Καζάκο: «Γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Οι Manowar «υποκλίνονται» στον Κώστα Καζάκο: «Γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Η epic metal μπάντα Manowar συνεργάστηκε με τον Κώστα Καζάκο, αλλά και τον γιο του, Κωνσταντίνο Καζάκο, στον τελευταίο δίσκο της «The Revenge Of Odysseus».

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Κώστα Καζάκου στα 87 του χρόνια, ύστερα από νοσηλεία του στον Ευαγγελισμό.

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν παρέλειψαν να πουν αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό ήταν και οι Manowar. Ο αποχαιρετισμός δεν είναι τυχαίος, μιας και η epic metal μπάντα συνεργάστηκε με τον σπουδαίο ηθοποιό, αλλά και τον γιο του, Κωνσταντίνο Καζάκο, στον τελευταίο δίσκο της «The Revenge Of Odysseus».

Ο Κώστας Καζάκος, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, χάρισε τη φωνή του σε κείμενο στα αρχαία ελληνικά στον δίσκο των Manowar, ενώ, ο Κωνσταντίνος Καζάκος υποδύεται με τη φωνή του τον Τηλέμαχο.

{https://www.youtube.com/watch?v=hKANWCGqBpY&feature=emb_logo}

Στο post τους στα social media οι Manowar έγραψαν για τον θάνατο του ηθοποιού:

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του μυθικού Κώστα Καζάκου. Μια τεράστια απώλεια για την οικογένειά του, τους φίλους του, τον κόσμο. Ήταν τιμή και προνόμιο να τον γνωρίσουμε. Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του». 

{https://twitter.com/MANOWAR/status/1569732765498712065?s=20&t=XJk6ENkVkx4OOPDGOud6YA}

#ΚΩΣΤΑΣ_ΚΑΖΑΚΟΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wEB6cK4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη