-->

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο και απαντούν με εξώδικο (βίντεο)

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο και απαντούν με εξώδικο (βίντεο)

Ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα «έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή».

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Με εξώδικο απαντούν Σχοινάς - Γαρμπή στο εξώδικο του επιχειρηματία

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή περνούν στην αντεπίθεση και απαντούν επίσης με εξώδικο στον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου.

#ΚΑΙΤΗ_ΓΑΡΜΠΗ #ΔΙΟΝΥΣΗΣ_ΣΧΟΙΝΙΑΣ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ #ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ #ΕΞΩΔΙΚΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Hk4WoTc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->