«Ψευδονταή Μητσό»: Το «νταηλίκια γιοκ» του Μητσοτάκη «ξεσήκωσε» τα τουρκικά ΜΜΕ (βίντεο)

«Ψευδονταή Μητσό»: Το «νταηλίκια γιοκ» του Μητσοτάκη «ξεσήκωσε» τα τουρκικά ΜΜΕ (βίντεο)

Η περίφημη ατάκα «νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα» του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι έβαλε στην «πρίζα» για τα καλά τους Τούρκους!

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο στη ΔΕΘ, που σήκωσε όρθιο όλο το ακροατήριο με θερμά χειροκροτήματα, έχει γίνει μεγάλο θέμα στον τουρκικό Τύπο. 

Τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν αντιδράσει στο «νταηλίκια γιοκ» του Έλληνα πρωθυπουργού.

«Ψευδονταή Μητσο(τάκη)» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Γενί Σαφάκ, που δείχνει την ενόχληση της Άγκυρας από τη συμμαχία Ελλάδας με Γαλλία και ΗΠΑ. Μάλιστα, εόψει και της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Εμανουέλ Μακρόν η τουρκική εφημερίδα παρουσιάζει τον κ. Μητσοτάκη στεφανωμένο με τις σημαίες των ΗΠΑ, της Ελλάδας και της Γαλλίας

H Τζουμχουριέτ αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός της Ελλάδας απάντησε στις δηλώσεις Ερντογάν».

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στην ομιλία του στον ΟΗΕ ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν «θα θέσει τις προβοκάτσιες της Ελλάδας». «Θα στείλει το μήνυμα ότι χάσαμε την υπομονή μας (με την Ελλάδας)» αναφέρει χαρακτηριστικά το τηλεοπτικό δίκτυο Haber Global.

Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος έδειξε να χαμηλώνει τους τόνους, μετά και τις συστάσεις Μπλίνκεν – Στόλτενμπεργκ, σε αντίθεση με τον ακροδεξιό κυβερνητικό του εταίρο Ντεβλέτ Μπαχτσελί για «νησιά που βρίσκονται υπό κατοχή». «Αν θέλουμε ρίχνουμε τους Έλληνες και πάλι στη θάλασσα» ανέφερε προσεκτικά.

#ΤΟΥΡΚΙΚΑ_ΜΜΕ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ #ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oGdH49W
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη