-->

Στα «σκαριά» τηλεοπτική συνεργασία Πάνιας - Ψινάκη: Τί λέει ο γνωστός ατζέντης (βίντεο)

Στα «σκαριά» τηλεοπτική συνεργασία Πάνιας - Ψινάκη: Τί λέει ο γνωστός ατζέντης (βίντεο)

Φουντώνουν οι φήμες για συνεργασία «έκπληξη» του Ηλία Ψινάκη με την Αννίτα Πάνια με νέα τηλεοπτική εκπομπή. Τί λέει για τα σενάρια ο Ηλίας Ψινάκης.

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ήθελαν την Αννίτα Πάνια να βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλο κανάλι προκειμένου να παρουσιάσει μια εκπομπή-έκπληξη παρέα με τον Ηλία Ψινάκη.

Μιλώντας στο Star, ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθάρισε πως όντως υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις με την Αννίτα Πάνια και τον Βαγγέλη Περρή, ωστόσο δεν είναι ακόμη κάτι δεδομένο.

«Θέλουμε να κάνουμε μία καινούρια πρόταση, κάτι καινούριο, όχι τα βαρετά τα γνωστά, αλλά αυτό που έχουμε σκεφτεί είναι πολύ ανατρεπτικό, έχει πάρα πολύ πλάκα, είναι κλάμα δηλαδή. Δεν είναι όμως το κόνσεπτ για τηλεόραση. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν έχω ακόμη να δηλώσω κάτι γιατί δεν είναι κάτι έτοιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

#ΗΛΙΑΣ_ΨΙΝΑΚΗΣ #ΑΝΝΙΤΑ_ΠΑΝΙΑ #ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ #ΕΚΠΟΜΠΗ #ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/UNPaEIW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->