Παραιτείται η σωσίας της βασίλισσας Ελισάβετ - «Κρεμάει το στέμμα της» από σεβασμό

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια σωσίας της βασίλισσας Ελισάβετ Β' δήλωσε ότι παραιτείται από τη δουλειά της μετά από 34 χρόνια «από σεβασμό», μετά το θάνατο της μονάρχη.

 

Ωστόσο θα συνεχίσει να κρατάει τα ρούχα της στη μνήμη μιας γυναίκας που «ένιωθε σαν μέλος της οικογένειας».

Η Μαίρη Ρέινολντς, 89 ετών, η οποία ζει στο Έπινγκ του Έσεξ, έγινε η σωσίας της Ελισάβετ το 1988, αλλά της είπαν για πρώτη φορά ότι της έμοιαζε όταν ήταν ακόμα 17 ετών.

Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, με μερικές από τις στιγμές που ξεχώρισαν να περιλαμβάνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική ταινία Απρόθυμοι Κατάσκοποι του 1990 με τον Ρότζερ Μουρ και τον Μάικλ Κέιν, καθώς και ένα επεισόδιο στην επετειακή σειρά 25 χρόνων του Doctor Who το 1988.

Η Ρέινολντς δήλωσε ότι αισθάνεται «τυχερή» που μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά ότι οι μέρες της ως σωσίας πρόκειται να φτάσουν στο τέλος τους. «Ήταν μεγάλο προνόμιο να της μοιάζω, γιατί πιστεύω ότι ήταν τόσο μοναδική» συμπλήρωσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=RRrm4ju82vQ}

«Θέλω να πω, είναι η αλλαγή μιας εποχής τώρα, όλα θα είναι πολύ περίεργα από 'δω και πέρα. Παρακολουθούσα την τηλεόραση την προηγούμενη μέρα και ένιωθα ότι θα υπήρχαν κάποια άσχημα νέα, τα οποία φυσικά τελικά ήρθαν και μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ, πολύ, πολύ λυπημένοι» εξήγησε.

«Και μετά συνειδητοποίησα κατά κάποιο τρόπο ότι αυτό θα είναι το τέλος σε ό,τι με αφορά… από σεβασμό, δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω τίποτα…»

{https://www.youtube.com/watch?v=vZ2b2ItnkOo}

#ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ_ΕΛΙΣΑΒΕΤ #ΣΩΣΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/epnqdo3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη