Θεσσαλονίκη: Πανικός με λογιστή σε κατάσταση αμόκ, βγήκε στο δρόμο με πιστόλι (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Πανικός με λογιστή σε κατάσταση αμόκ, βγήκε στο δρόμο με πιστόλι (βίντεο)

Πανικός σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ένας λογιστής ήταν σε κατάσταση αμόκ στο δρόμο, κρατώντας ένα πιστόλι στα χέρια.

Ένα σοκαριστικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, από μια λεκτική αψιμαχία μεταξύ δύο αντρών ξεκίνησε ένα επεισόδιο που θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία αν ήταν άμεση η επέμβαση των ανδρών της Αστυνομίας. 

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν ότι ένας άνδρας, λογιστής στο επάγγελμα, κινήθηκε απειλητικά κατά ενός εργαζόμενου σε internet cafe με σκοπό να τον χτυπήσει. Εκείνος απομακρύνθηκε από το σημείο για να γλιτώσει.

Ωστόσο, ο λογιστής επέστρεψε στο γραφείο του, έσπασε το τζάμι της εισόδου και μέσα στα αίματα, σε κατάσταση αμόκ, βγήκε στο δρόμο κρατώντας ένα πιστόλι!

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο έριξαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες. Τον επιβίβασαν σε περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

Εντός του γραφείου του εντόπισαν το πιστόλι που κρατούσε. Αποδείχθηκε ότι ήταν ρέπλικα.

«Ήταν απίστευτο αυτό που είδαμε. Έσπασε με μια μπουνιά την πόρτα του μαγαζιού του. Κόπηκε στο πόδι και είχε αίματα. Βγήκε με ένα πιστόλι στο χέρι. Έψαχνε αυτόν που είχαν μαλώσει. Εκείνος έφυγε για να γλιτώσει. Είναι ήσυχο παιδί και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα. Σαν να είχε τρελαθεί ή σαν να πήρε κάτι. Ευτυχώς που ήρθαν οι αστυνομικοί γρήγορα και τον έβαλαν χειροπέδες. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει» δήλωσε στο thestival ένας περίοικος.

{https://www.youtube.com/watch?v=KcEMqkQRwuk}

#ΛΟΓΙΣΤΗΣ #ΠΙΣΤΟΛΙ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΝΔΡΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YnWrwtd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη