Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών η σημερινή και η 5η Οκτωβρίου είναι η μέρα που πρέπει και οφείλουμε να της αποδίδουμε την αξία που της αρμόζει

Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών η σημερινή και η 5η Οκτωβρίου είναι η μέρα που πρέπει και οφείλουμε να της αποδίδουμε την αξία που της αρμόζει. 

Σήμερα λοιπόν που γιορτάζουν οι εκπαιδευτικοί θυμόμαστε τις "υπερδυνάμεις" όλων αυτών των ανθρώπων που με τον καθημερινό κόπο και ιδρώτα τους, δίνουν στα παιδιά μας γερές ρίζες αλλά και φτερά για να πετάξουν. 

Τους ευχαριστούμε που στέκονται δυνατοί και στηρίζουν όλους τους μαθητές όχι μόνο μαθησιακά αλλά κυρίως που γίνονται οι "στυλοβάτες" παιδιών με ή χωρίς προβλήματα, που τα συμβουλεύουν και τα καθοδηγούν για να γίνουν οι έντιμοι και οι σωστοί άνθρωποι της Ελλάδας του μέλλοντος. 

Σήμερα γιορτάζουμε τις δασκάλες και τους δασκάλους που στέκονται δίπλα στα παιδιά μας και τους ευχαριστούμε για όλα όσα κάνουν για εκείνα. Προσωπικά (θα) είμαι πάντα παρών βοηθώντας και ενισχύοντας το λειτούργημά τους με όλες τις δυνάμεις μου.

Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη