-->

Λαμία: Δήθεν!

❗️Δήθεν...

▪️Δήθεν, από Σεπτέμβρη θα επανεξέταζαν το θέμα της σιδηροδρομικής απομόνωσης της Λαμίας...

▪️Δήθεν, τα "Λευκά Βέλη" τελικά θα περνούσαν από τη Λαμία...

▪️Δήθεν, αν τελικά δεν περνούσαν τα Λευκά Βέλη, θα σταματούσε στο Λιανοκλάδι άλλη υπερταχεία

▪️Δήθεν, δεν έγινε και τίποτα. Και τ' άλλα τρένα δήθεν καλά είναι

▪️Δήθεν,  ο Δήμος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες...για να διορθωθεί το θέμα

▪️Δήθεν, οι Πολίτες θα το ξεχνούσαν και αυτό

Η Πραγματικότητα είναι ότι στη Λαμία και στο Λιανοκλάδι δεν σταματάνε ούτε Λευκά Βέλη, ούτε άλλα αντίστοιχα τρένα. Η σιδηροδρομική απομόνωση της Πρωτεύουσας της Στερεάς είναι γεγονός. Και επηρεάζει όλους μας. εργαζόμενους, επισκέπτες, στρατιωτικούς, επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, τουρίστες.

❗️Η Πραγματικότητα είναι ότι από την Αθήνα στη Λαμία, το "γρήγορο" τρένο χρειάζεται 2 ώρες και 10 λεπτά. Δηλαδή περισσότερο από όσο χρειάζεται να φτάσει το "βέλος" από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη!

Η επιχειρούμενη μετατροπή του Νοσοκομείου μας σε ΣΔΙΤ Κέντρο Υγείας και η σιδηροδρομική μας απομόνωση , χωρίς αντίδραση, είναι ένα ακόμα επεισόδιο στο γνωστό έργο.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η σιωπή κάποιων που ήταν λαλίστατοι πριν μερικούς μήνες. Μάλλον αποφάσισαν να ασχοληθούν με φωτογραφικά ενσταντανέ κι αυτοί. Να γίνουν "δήθεν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->