Η πρώτη ανάρτηση της Πάολα μέσα από το νοσοκομείο, ακυρώνονται οι εμφανίσεις της

EUROKINISSI.GR

Η πρώτη ανάρτηση της Πάολα μέσα από το νοσοκομείο. 

Στο νοσοκομείο με πνευμονία νοσηλεύεται η τραγουδίστρια, Πάολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διακομίστηκε με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, ενώ απόψε δεν θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει στην σκηνή.

Η πρώτη της ανάρτηση

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση στο Fever με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ασθένειας!

Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως πιο ήπια.

Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου!

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την μεγάλη αγάπη σας! Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος.

Και πάλι σας ευχαριστώ! Να σας έχει ο θεός καλά! Πάολα».

#ΠΑΟΛΑ #ΑΝΑΡΤΗΣΗ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΓΡΙΠΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/nTEcPJH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη