Ολυμπιακός προς ΚΕΔ: «Ωρολογιακή βόμβα ο ορισμός του Κατοίκου με την Λαμία»

Με επιστολή του προς την ΚΕΔ, ο Ολυμπιακός ζήτησε την αντικατάσταση του διαιτητή Κωνσταντίνου Κατοίκου από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία.

Σε μία κίνηση που είχε κάνει και πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ προέβη ο Ολυμπιακός.

Τότε ήταν ο Σλοβάκος διαιτητής, Ιβάν Κρούζλιακ, τώρα ο διαιτητής της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λαμία, Κωνσταντίνος Κατοίκος.

Με μία σκληρή ανακοίνωση προς την ΚΕΔ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει την αλλαγή του διαιτητή της αναμέτρησης με την Λαμία, υποστηρίζοντας ότι ο ορισμός του αποτελεί «ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού έχει ως εξής: 

«Όπως γνωρίζετε την προσεχή Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 διεξάγεται ο αγώνας πρωταθλήματος Superleague 1 μεταξύ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ στο γήπεδο της Λαμίας. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγκαταλέγεται στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε αυτές που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σε αυτό το από κάθε άποψη σημαντικό παιχνίδι η ΚΕΔ (;) αποφάσισε να τοποθετήσει ως Διαιτητή της αναμέτρησης τον κ. Κωνσταντίνο Κατοίκο, έναν εκ των πλέον ακατάλληλων Διαιτητών που βρίσκονται στους πίνακες διαιτησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο όταν και καταρτίστηκαν οι πίνακες διαιτησίας της τρέχουσας περιόδου η ΚΕΔ αποφάσισε ότι ο συγκεκριμένος Διαιτητής δεν πληροί τις προδιαγραφές για να ανέβει στην πρώτη κατηγορία παρά τις έντονες πιέσεις των κ.κ. Π. Δημητρίου και Στ. Μάνταλου να περιληφθεί στους Διαιτητές της Superleague 1.

Είναι δεδομένο ότι ο κύριος Benett το γνωρίζει αυτό καθώς ήταν από τα Μέλη της ΚΕΔ που συμμετείχαν στην λήψη της απόφασης αυτής και είχε συμφωνήσει πλήρως με την ανικανότητα του κ. Κατοίκου.

Παραδόξως, όταν έγινε Αρχιδιαιτητής άλλαξε γνώμη και τον «αναβάθμισε» σε Διαιτητή Superleague 1, χωρίς να έχει διευθύνει οποιοδήποτε παιχνίδι από την ημέρα που η ΚΕΔ τον έκρινε ακατάλληλο να διευθύνει αγώνες Α΄ Εθνικής κατηγορίας, μετατρέποντάς τον στον ταχύτερα εξελισσόμενο διαιτητή στην Ελλάδα.

Και ενώ ο συγκεκριμένος Διαιτητής έχει το συγκεκριμένο παρελθόν, φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ορίζεται (από ποιόν άραγε;) ο κ. Κατοίκος σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, και μάλιστα με 4o διαιτητή τον κ. Τσαγκαράκη, τον Διαιτητή που ελέγχεται για τον αγώνα ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ για τον οποίο μόλις χθες η ΚΕΔ υποχρεώθηκε να απολογηθεί δημόσια.

Είναι προφανές ότι η επιλογή του συγκεκριμένου Διαιτητή δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Ο ορισμός αυτός είναι προκλητικός και ταυτοχρόνως είναι μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος σε ένα εξαιρετικά καθοριστικό σημείο.

Σας καλούμε έστω και τώρα, την τελευταία στιγμή να προβείτε στην αντικατάσταση του κ. Κατοίκου όσο υπάρχει χρόνος. Σε διαφορετική περίπτωση, σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής στο Πρωτάθλημα της Superleague 1».

sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη