Λαμία: Ακούστε το νέο τραγούδι της Μαρίνας Χατζή

Η δική μας Μαρίνα κυκλοφόρησε εχθές το νέο της κομμάτι σε συνεργασία με τον δημοφιλή σύνθετη του δημοτικού τραγουδιού Βασίλη Φώτιου. Το τραγούδι έχει τίτλο "Χωρίς Εσένα" και είναι σε μουσική του Βασίλη Φωτίου και σε στίχους και ενορχήστρωση του Μπάμπη Φωτίου. Στο κλαρίνο ο μοναδικός Μάκης Τσικος!! 

Λίγα λόγια για την Μαρίνα Χατζή

Η Μαρίνα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε μουσική στο δημοτικό ωδείο Καλαμαριάς, πιάνο ,ανώτερα θεωρητικά, κλασσικό τραγούδι και βυζαντινή μουσική από την ηλικία των 5 ετών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο ΑΠΘ στο τμήμα Πολιτικών

Επιστημών μετακόμισε στη Λαμία όπου και δημιούργησε την οικογένεια της.

Την έχουμε αγαπήσει μέσα από την παρουσία τις στο παραδοσιακό τραγούδι τα τελευταία 5 χρόνια στη Λαμία και σε όλη την Στερεά Ελλάδα, σε γλέντια ,χοροεσπερίδες, παραστάσεις αλλά και το καλοκαίρι σε live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Απολαύστε την !! Καλή επιτυχία Μαρίνα!!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη