Τα «είπαν» Μακρόν και Ζελένσκι για τα σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας

pexels

Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι - Μακρόν με «φόντο» τα σιτηρά.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι είχε τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν για τους τρόπους να διασφαλιστεί η λειτουργία του διαδρόμου που δημιούργησε το Κίεβο στη Μαύρη Θάλασσα ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας μετά την αποχώρηση της Μόσχας από τη συμφωνία για τις εξαγωγές σιτηρών.

«Συζητήσαμε επίσης τους τρόπους να διασφαλιστεί η λειτουργία του διαδρόμου για τα σιτηρά και να ενισχυθεί η ασφάλεια της περιοχής της Οδησσού, στη νοτιοανατολική Ουκρανία», δήλωσε ο Ζελένσκι στην πλατφόρμα X, πρώην Twitter, μετά την τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Γάλλο πρόεδρο.

#ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ_ΖΕΛΕΝΣΚΙ #ΕΜΑΝΟΥΕΛ_ΜΑΚΡΟΝ #ΜΑΥΡΗ_ΘΑΛΑΣΣΑ #ΣΙΤΗΡΑ


from Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/csdVAEI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη