Τερίμ: «Κάθε αγώνας είναι τελικός, τώρα ο πιο σημαντικός είναι αυτός με την ΑΕΚ»

Ο Φατίχ Τερίμ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, την αφιέρωσε στον Παπαβασιλείου που έχασε τον αδερφό του και επισήμανε πως ο πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός κόντρα την Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», με τους «πράσινους» να επικρατούν με 5-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Φατίχ Τερίμ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Αυτός ο αγώνας είχε προτεραιότητα να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είμαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι που το πήραμε με τέτοιο σκορ.

Ο κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός. Τώρα ο πιο σημαντικός για εμάς είναι με την ΑΕΚ. Είχα περιγράψει ότι η ομάδα, οι οπαδοί, όσοι δουλεύουν, θα είμαστε ενωμένοι.

Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Ήταν σημαντικό που είχαμε τους οπαδούς και παίξαμε σαν στην έδρα μας. Είχε χάσει και ο κύριος Γρηγόρης Παπαβασιλείου τον αδερφό του και θέλαμε να του την αφιερώσουμε».

gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη