Βόκολος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πηγαίνει για πρωτάθλημα»


Ο τεχνικός της Λαμίας ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο μεταξύ τους παιχνίδι και πως είχε και το κίνητρο καθώς πηγαίνει για πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στο μικρό ρόστερ που έχει η ομάδα του.

Η Λαμία δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 5-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των γηπεδούχων Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς δύσκολο έτσι κι αλλιώς. Εμείς σε κάθε αγώνα έχουμε πει ότι βγάζουμε συμπεράσματα, ετοιμαζόμαστε, βλέπουμε πράγματα, ποδοσφαιριστές, βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, έχει την ποιότητα, τους παίκτες, το ρόστερ, είναι μια ομάδα που πηγαίνει για πρωτάθλημα και σαφώς ήταν καλύτερη από εμάς και στο τέλος δίκαια πήρε το παιχνίδι. Ίσως η έκταση του σκορ να μην έπρεπε να είναι αυτή αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη