ΧΑΜΟΣ στην Αλβανία για την ομιλία Ράμα στο Γαλάτσι! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο διευθυντής του Θεάτρου Φίερι...

Σάλος έχει ξεσπάσει και στην Αλβανία με την  εκδήλωση Ράμα στο Γαλάτσι, με τους Αλβανούς που κουβάλησε με λεωφορεία, αφού όπως αποδείχτηκε ανάγκασε μέχρι και δημοσίους υπαλλήλους να έρθουν στην Ελλάδα για να τον αποθεώσουν!

Αυτή η παρωδία είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Κλάιντι Μάρκου από τη θέση του διευθυντή του θεάτρου Bylis στο Φίερι της Αλβανίας. Και αυτό μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να παρίσταται στη φιέστα Ράμα σχολιάζοντας μάλιστα πως «έχει έρθει όλο το Φίερι» και αφήνοντας υπαινιγμούς πως δεν πήγαν με τη θέλησή τους.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς αυτό το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας τον έκανε «κόκκινο πανί» για το καθεστώς Ράμα, οδηγώντας τον σε παραίτηση, σύμφωνα και με το himara.gr.

Μάλιστα προχώρησε και σε δήλωση αναφέροντας πως το σχόλιό του ήταν αστείο και ότι ήδη βρισκόταν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Υποκινούμενος από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, νιώθω την ηθική υποχρέωση να κάνω μια διευκρίνιση για όλα τα ΜΜΕ. Είναι αλήθεια ότι ήμουν παρών στη συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας στην Αθήνα στις 12 Μαΐου και δεν κρύβω την περηφάνια μου που ήμουν μέρος αυτής της ιστορικής συνάντησης, έστω και κατά τύχη. Ναι, συμμετείχα στη δραστηριότητα, αλλά ήμουν με τον θίασο που συμμετείχε στη δραστηριότητα στην Κόρινθο, δώσαμε παράσταση στις 11 Μαΐου. Στις 12, η ομάδα ήθελε να δει τη δραστηριότητα, οπότε πήγαμε.
Διευκρινίζω σήμερα για όλα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη, για όλους όσους με γνωρίζουν και για όλους όσους προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν πολιτικά. Επρόκειτο για συνομιλία σε μορφή αστείου με τον άγνωστο που έκανε την θρασύτατη ηχογράφηση και ο οποίος είχε κακόβουλες προθέσεις.
Είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης εδώ και πολλά χρόνια στο θέατρο Bylis και με αυτή τη θέση και με αυτήν την υποχρέωση δεν δεσμεύομαι από καμία κομματική υποχρέωση και υπό αυτές τις προϋποθέσεις αφαιρούμαι διοικητικά και νομικά από τη θέση του σκηνοθέτη, παραιτούμαι για να διατηρήσω την προσωπική μου εικόνα και του καλλιτέχνη».Εκδρομή στο Γαλάτσι pic.twitter.com/0KZkRRsjNc— Himara.gr (@HimaraGr) May 13, 2024


http://dlvr.it/T6vlVb

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη