Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο ΟΠΑΠ Game Time για το restart της Εθνικής Ομάδας

Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο ΟΠΑΠ Game Time για το restart της Εθνικής Ομάδας

Ο διεθνής τερματοφύλακας απευθύνει μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους και δίνει υπόσχεση για το μέλλον

Η Εθνική Ομάδα δίνει τα δύο τελευταία παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Σκωτία και τη Λευκορωσία και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι καλεσμένος στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Σεβίλλης αναφέρεται στην νέα εποχή της της Εθνικής Ομάδας μετά τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

photo_1_4_49b0b.jpg

Τονίζει ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διαθέτει μέλλον και ταλέντο και πρέπει να ολοκληρώσει με δύο νίκες τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

Μιλάει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αποκαλύπτει τι του είπε για την Ελλάδα ο Ματίας Αλμέιδα και απευθύνει μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους δίνοντας τους και υπόσχεση για το μέλλον.

photo_3_4_f1710.jpg

Αναφέρεται ακόμα στις δύο νίκες που έχει πανηγυρίσει με τη Σεβίλλη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τη ζωή του στην Ισπανία και αποδέχεται το challenge της Λίλας Κουντουριώτη «φτιάχνοντας» τον ιδανικό παίκτη της Εθνικής Ομάδας.

Δείτε το επεισόδιο του ΟΠΑΠ Game Time με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο:

{https://www.youtube.com/watch?v=Sxfl0KhTYvg}

#ΟΠΑΠ_GAME


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/Rdp1jHO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη