AGROLAMIA.GR: 25ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ - ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Τo Συνέδριο των Νέων Αγροτών αποτελεί την ετήσια συνάντηση των Νέων Αγροτών της Ελλάδας με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προβληματισμών σχετικά με τη δραστηριότητά τους.

Το φετινό 25ο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά, 20-23 Σεπτεμβρίου 2018 παράλληλα με το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα εξής:

Η ΚΑΠ για την περίοδο μετά το 2020

  • Συνθήκες της αγοράς και τρόποι βελτίωσης του εισοδήματος των νέων αγροτών
  • Επιτυχημένες πρακτικές κατά την έναρξη της γεωργικής δραστηριότητας
  • Πρόκειται για τρεις θεματικές ενότητες για τις οποίες θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν εξελίξεις, σκέψεις και προτάσεις από αγρότες, στελέχη της αγοράς, εκπροσώπους συλλογικών δομών, ερευνητές και στελέχη του Δημοσίου τομέα.


Παράλληλα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα ανακοινωθεί και ο νικητής του διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα νέου αγρότη, ο οποίος διοργανώνεται από την ΠΕΝΑ και βρίσκεται σε εξέλιξη

agrolamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη