ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ & ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ



Μια νέα πρωτοβουλία για την προβολή και πώληση τοπικών προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα ξεκινά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αγροδιατροφική της Σύμπραξη (ΑΣΣΕ).

Η ΑΣΣΕ με την πρωτοβουλία αυτή επιδιώκει να καταστήσει περισσότερο αναγνωρίσιμα τα εκλεκτά προϊόντα των παραγωγών της Περιφέρειας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής το πρώτο βήμα είναι η συγκέντρωση του ενδιαφέροντος από παραγωγούς και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε ειδικά stands που θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης.

Το επόμενο βήμα είναι η αναγνώριση επιχειρήσεων των κλάδων λιανικού εμπορίου, του τουρισμού και της εστίασης που ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν τις ειδικά διαμορφωμένες προθήκες (stands) στους χώρους τους απ’ όπου θα προβάλλονται και θα πωλούνται τα προϊόντα των παραγωγών.

Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα και να την αποστείλουν στο info@agrifoodcentralgreece.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας στα τηλέφωνα 2221353542-3.

agrolamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη