Επισκέψεις πιστών στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο - Δείτε φωτογραφίες


   Την  Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου το πρωί,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος δέχτηκε στο γραφείο του αρκετούς πιστούς που ήθελαν να πάρουν την ευχή του και να συζητήσουν μαζί του διάφορα θέματα.

   Ανάμεσά τους δέχτηκε τον Πρόεδρο του Αθλητικού Κέντρου Πολεμικών Τεχνών Λαμίας κ. Ευάγγελο Μαντέ, τον Προπονητή κ. Παναγιώτη Σταμέλο και τους τρεις αθλητές Ευαγγελία Κοκκίνου, Αικατερίνη Κυρίτση και Δημήτριο Μαντέ.

   Η Ομάδα των Πολεμικών Τεχνών Λαμίας επισκέφθηκε τον Ποιμενάρχη μας  για να λάβουν την ευχή του, μιας και οι ως άνω αθλητές θα διαγωνισθούν με την Εθνική Ομάδα της Ελλάδος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα king boxing που θα λάβει χώρα σε λίγες ημέρες στην πόλη της Βενετίας στην Ιταλία.

   Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκαρδίως στα παιδιά να έχουν καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και να αγωνισθούν  λαμβάνοντας δύναμη από την Παναγία και τον όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, του οποίου έδωσε εικόνα ως ευλογία σε όλους για να την έχουν μαζί τους.

    Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε την επίσκεψη από  την Πρόεδρο του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης  «Ανεμώνη» κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου και τον Κοινωνικό Λειτουργό κ. Αθανάσιο Πουρνάρα προκειμένου να λάβουν την ευχή του και να τον ενημερώσουν  για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός, οι οποίες αποβλέπουν στην κοινωνικοοικονομική ενσωμάτωση και επαγγελματική ένταξη των ατόμων με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα συμβάλλοντας στην θεραπεία τους και στην κατά το δυνατόν οικονομική τους αυτάρκεια.

   Για αρκετή ώρα ο Σεβεσμιώτατος  είχε εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.






www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη