Ευθύμιος Καραΐσκος: Σήμερα είχα την τιμή να με επισκεφθούν 4 μαθήτριες από το 3ο Λύκειο Λαμίας, και να τους ενημερώσω για θέματα της Φθιώτιδας


Σήμερα είχα την τιμή να με επισκεφθούν 4 μαθήτριες από το 3ο Λύκειο Λαμίας, και να τους ενημερώσω για θέματα της Φθιώτιδας, ενόψει της συμμετοχής τους στην ημερίδα EUROSCOLA που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου στο Στρασβούργο.

Όλοι μας επιθυμούμε μια καλύτερη Ευρώπη, και το μέλλον της ανήκει σε αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον χώρο αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση.

Στην ημερίδα αυτή θα συμμετάσχουν μαθητές Λυκείου από τις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η δική μας συμμετοχή με τα παιδιά μας είναι τόσο σημαντική αλλά και απαραίτητη για ένα καλύτερο Ευρωπαϊκό μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά με τις ευχές μου να φανούν αντάξια στις ανάγκες της ημερίδας !













Ευθύμιος Καραΐσκος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη