«Δικαιολογημένη η απουσία του Μαστούρ, ζήτησε να επιστρέψει αλλά δεν τον θέλει η Λαμία»


Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡ


Μια εντελώς διαφορετική διάσταση σε ότι αφορά το διαφαινόμενο «διαζύγιο» της Λαμίας με τον Χακίμ Μαστούρ δίνει ο ιταλικός Τύπος, αφού όπως τονίζεται υπεύθυνη για την μη χρησιμοποίηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού είναι αποκλειστικά η ελληνική ομάδα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Μαστούρ, ο οποίος κατέγραψε έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Η Λαμία του ζήτησε να «σφίξει τα δόντια» και να συνεχίσει όπως και έγινε, ωστόσο ο φόβος υποτροπής ανάγκασε τον νεαρό ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην Ιταλία ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Μαστούρ φέρεται να ενημέρωσε την Λαμία πως χρειάζεται τουλάχιστον 1,5 μήνα προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του όπως και έγινε. Εσχάτως ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, αλλά ουδείς απάντησε στις τηλεφωνικές κλήσεις του. Τελικά του κοινοποιήθηκε ένα email όπου η Λαμία του ζητούσε να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός και οι ατζέντηδες του έχουν αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη