Χάβος: «Πετύχαμε τρία γκολ απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας»


Iκανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας του, αλλά όχι και από το… καλεντάρι δήλωσε ο Μάκης Χάβος μετά το 3-3 της Λαμίας με τον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. 

«Ήταν ένα ωραίο ματς και από τις δύο ομάδες, με πολύ κόσμο που όταν κάνεις τέτοιες εμφανίσεις έρχεται στο γήπεδο. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούσαν, γιατί η μπάλα κολλούσε συχνά στο χορτάρι. Πάντως πετύχαμε τρία γκολ απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό λέει πολλά. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και το κάναμε. Δώσαμε ένατο ματς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και αυτό πρέπει να το προσέξουν οι αρμόδιοι. Εννιά ματς σε έναν μήνα; Οι παίκτες μου δεν έχουν τέτοιες παραστάσεις για να μπορούν να ανταποκριθούν και τώρα έχουμε ξανά ματς με την Ξάνθη το Σάββατο», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη