Ολυμπιακός: Με Ζιλ Ντίας και Σολδάνο κόντρα στη Λαμία


Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την Λαμία στην Φθιώτιδα (6/2, 17.00).
 
Θα είναι πολλά τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Χωρίς να έχει αποκαλύψει στο 100% τα πλάνα του ο Πέδρο Μαρτίνς στις διάφορες δοκιμές που έχει κάνει, αυτό που φαίνεται είναι ότι τόσο ο Ζιλ Ντίας, όσο και ο Φράνκο Σολδάνο θα κάνουν ντεμπούτο ως βασικοί σε επίσημο παιχνίδι.

Και οι δύο αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, έχοντας μαζί τους και τον Γιώργο Μασούρα, καθώς δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές για τα «φτερά» της επίθεσης (Λάζαρος, Ποντένσε έμειναν στην Αθήνα για να φορτίσουν μπαταρίες ενόψει ΠΑΟΚ).

Οι φίλοι του Ολυμπιακού λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από την αρχή τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με τον Ζιλ Ντίας να έδειξε ότι είναι έτοιμος από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον Ρέντη, εν αντιθέσει με τον Φράνκο Σολδάνο που θέλει ακόμη τον χρόνο του για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας.

Στα αξιοσημείωτα επίσης της σημερινής αναμέτρησης το γεγονός ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης προφυλάχθηκε γιατί θα παίξει βασικός στην Τούμπα λόγω του τραυματισμού του Ελαμπντελαουί.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη