Λαμία-Ολυμπιακός live streaming – Που θα δείτε τον αγώνα


Λαμία-Ολυμπιακός live streaming – Που θα δείτε τον αγώνα: Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Τετάρτη στην Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε ένα μεγάλο rotation για την αναμέτρηση όπου θα δούμε λογικά και για πρώτη φορά να παίζει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου τους Λοντίγκιν, Αβράαμ, Σολδάνο, Ντίας και Μασούρα, αλλά και τους νεαρούς Μαρτίνη, Ξενιτίδη και Βοΐλη. Ο Πέδρο Μαρτινς με αυτό το μεγάλο rotation προσπαθεί να προφυλάξει και τους βασικούς εν όψει ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Το παρών στον αγωνιστικό χώρο θα δώσουν οι Λοντίγκιν, Αβράαμ, Σολδάνο, Ντίας και Μασούρα ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Νάτχο, Φορτούνης, Λάζαρος, Ποντένσε και Γκιγιέρμε, αλλά και ο τραυματίας Ομάρ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους:


Το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ολυμπιακό γίνεται για τον θεσμό του Κυπέλλου και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 2 HD στις 17.00.

Το ντέρμπι εκτός από τη Cosmote το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα από την,έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα….

Εμείς όμως δεν θα σας αφήσουμε παραπονεμένους αφού μπορείτε να δείτε τον αγώνα…

Λαμία-Ολυμπιακός live streaming όλα τα Links εδώ

www.newsblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη