Οι εκλογές είναι σε 36 μέρες - Ελπίζω να γίνει συζήτηση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Λαμία


Οι εκλογές είναι σε 36 μέρες. Ελπίζω να γίνει συζήτηση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Λαμία και να γίνουν επισκέψεις των υποψηφίων στον ΧΑΔΟΧΥΤΑ και στις παράνομες χωματερές. 

Διαβάστε ολόκληρο το ενδιαφέρον ρεπορτάζ της εφημερίδας για να δείτε τις καθυστερήσεις και τις ευθύνες της αυτοδιοίκησης και των παραγόντων, που επιμένουν στις Μονάδες Επεξεργασίας (σύμμεικτων) Αποβλήτων.

"Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν επιθυμεί να ξαναχρηματοδοτήσει μονάδες διαχείρισης σύμμεικτων απορριμμάτων. Στο νέο ΕΣΠΑ, τα εργοστάσια του είδους θα πρέπει να τροφοδοτούνται από χωριστά ρεύματα αποβλήτων, ώστε να παράγουν περισσότερα και ποιοτικότερα υλικά. Πρόκειται για μια σαφή στροφή σε σχέση με το σημερινό ΕΣΠΑ, που έχει χρηματοδοτήσει τέτοιες υποδομές στη Δυτική Μακεδονία, την Ηπειρο και τις Σέρρες, ενώ αναμένεται να χρηματοδοτήσει ανάλογες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Ηλεία"

Stefanos Stamellos

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη