Ρογάς Νίκος:Το μέλλον ανήκει σε εμάς, ας το διεκδικήσουμε με την ''Λαμία στο Κέντρο''!


ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ με τους νέους στο κέντρο

Οι νέοι μπροστάρηδες στην πόλη μας! 

Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη μου χαρά, δέχτηκα την πρόταση της κίνησης ’’ΠΟΛΙΣ'' για να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος , σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο με κοινή ονομασία, κοινές αξίες και ιδανικά, και με ένα όνειρο: να βάλουμε την ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ με υποψήφιο Δήμαρχο, τον γιατρό Παναγιώτη Στασινό .

Στο ευρύ αυτό ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις ''ΠΟΛΙΣ και ‘’Π.Ε.Π.Λ.A’’, καθώς και πολλοί ανένταχτοι δημοκρατικοί δημότες μας. Βασικός σκοπός μας είναι να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για μια πόλη που πρωτίστως σέβεται τους πολίτες της και βάζει τους νέους στο κέντρο λήψης αποφάσεων για όσα τους αφορούν.

Το μέλλον ανήκει σε εμάς, ας το διεκδικήσουμε !!! 

Λίγα λόγια για εμένα :

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λαμία, έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος με ειδικότητα στις συντηρήσεις βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχω υπάρξει εθελοντής στο γενικό νοσοκομείο Λαμίας και έχω συμμετάσχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις. Ζητάω την στήριξή σας , παρά το νεαρό της ηλικίας μου (είμαι 31 ετών ), διότι η ανάγκη να επιστρέψει η νεολαία πίσω στην πόλη μας είναι επιτακτική σήμερα περισσότερο από ποτέ. Για ένα καλύτερο αύριο η νεολαία είναι απαραίτητο συστατικό μιας πόλης, μιας πόλης που θα σέβεται και θα παροτρύνει τους νέους να έχουν ενεργή συμμετοχή σε όλα τα θέματα της καθημερινότητας. Ήρθε η ώρα για ουσιαστικές αλλαγές, η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όλες τις πολιτικές (σε επίπεδο Δήμου) που παραγκωνίζουν τους νέους και τους ωθούν να εγκαταλείψουν την Λαμία.


lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη