Ευθύμιος Καραΐσκος: Είναι υποχρέωση όλων μας ως κοινωνία και ως αυτοδιοίκηση να διευρύνουμε και να θωρακίσουμε θεσμικά την έμπρακτη στήριξη στην πολύτεκνη οικογένεια


Το δημογραφικό δεν είναι απλά ένα ακόμη πρόβλημα της χώρας μας. Είναι η κορυφή της πυραμίδας για οποιονδήποτε τόπο που επιθυμεί τη συνέχεια και ανάπτυξη, η οποία θα στηρίζεται στον παράγοντα Άνθρωπο.

Οι πολύτεκνοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως οι σύγχρονοι ήρωες της χώρας μας, μιας και σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης πορεύονται και αντιστέκονται στο δημογραφικό μας πρόβλημα.

Είναι υποχρέωση όλων μας ως κοινωνία και ως αυτοδιοίκηση να διευρύνουμε και να θωρακίσουμε θεσμικά την έμπρακτη στήριξη στην πολύτεκνη οικογένεια.

Σήμερα είχαμε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τη διοίκηση του συλλόγου πολυτέκνων Φθιώτιδας, μέσα από τον οποίο βγήκαμε περισσότερο σοφοί. Μια πραγματική πρόκληση για την αυτοδιοίκηση που θα πρέπει να υλοποιήσει έναν κεντρικό στόχο ενίσχυσης της πολύτεκνης οικογένειας πέρα από τα θεσμικά προβλεπόμενα. Στην ουσία εγκαινιάσαμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές για να προσδιορίσουμε με σαφήνεια και τους στόχους αλλά και το αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.