Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας: Το σαββατοκύριακο 04 - 05 Μαΐου το ενδιαφέρον αγωνιζομένων και θεατών θα βρίσκεται στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό


Το σαββατοκύριακο 04 - 05 Μαΐου το ενδιαφέρον αγωνιζομένων και θεατών θα βρίσκεται στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Για άλλη μια φορά η Α.Λ.Α.Λαμίας θα έχει παρουσία με τους αθλητές της να λαμβάνουν μέρος στους διάφορους αγώνες που διοργανώνονται. 

Συγκεκριμένα στο Εαρινό Ράλλυ που διεξάγεται στο Λουτράκι o πρωταθλητής της F3 EL NAK Jr - ΒΙΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΣΜΑ) με RENAULT Clio Sport θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα χώματος.Ο Αντωνίου Κωνσταντίνος - Λαδάς Γιώργος (Α.Σ.Μ.Α.Ν.Ηλείας) με Ford Escort RS 2000 θα παλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στις ποιοτικές συμμετοχές του αγώνα.

Στην 4η Ανάβαση Λιβαδίου ο "PAZONEN" με Toyota Yaris 3 Door θα προσπαθήσει να κερδίσει την Α5 και να πραγματοποιήσει ακόμη μια καλή εμφάνιση μετά το 25ο Ράλλυ Σπρίντ Φίλιππος.

Κλείνοντας το αγωνιστικό σαββατοκύριακο ο Κολοβέντζος Αθανάσιος με Daihatsu Charade θα βρεθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 και του Hellenic Time Trial Challenge.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας.



Αγωνιστικη Λεσχη Αυτοκινητου Λαμιας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη