Λαμία: Σκεφτείτε πόσα χρήματα έχουν σπαταληθεί τους τελευταίους μήνες για συναυλίες. Ποιο το όφελος;


Για να γίνει μια πόλη καλύτερη πρέπει να το θέλουν οι πολίτες της κι αυτοί που τη διοικούν. Το ποιο απλό κι επίκαιρο επίσης. Σκεφτείτε πόσα χρήματα έχουν σπαταληθεί τους τελευταίους μήνες για συναυλίες. Ποιο το όφελος; θα μπορούσαν να έχουν δοθεί στο νοσοκομείο (φάρμακα, σεντόνια κ.α.), ρουμελιώτικο πάσχα (αρνιά, αυγά και κρασί) να το χαρούν όλοι οι δημότες και μη. Θερμοπύλες. Αντί να αναδειχθεί ο τόπος κάποιοι θέλουν να τον "θυσιάσουν" πουλώντας την ιστορία που δεν τους ανήκει, τάχα για ανάπτυξη. Πεζοδρόμια; Πόσοι έχουν πει ότι θα τα φτιάξουν...ακόμη γίνονται. 

Συντήρηση του υδρευτικού συστήματος πότε θα γίνει; Εδώ και δεκαετίες δεν έχει ασχοληθεί κάποιος. Σε λίγο το νερό θα είναι...

Φωνάζουν οι έμποροι και καλά κάνουν ότι δεν κινείται η αγορά. Με τέτοιες τιμες;! Για παράδειγμα ένα κιλό παγωτό 15 και βάλε ευρώ; Κατεβάστε τις τιμές ώστε να έχετε κέρδος όχι από το ένα αλλά από την ποσότητα που θα πουλάτε. Και ναι...πας σε άλλη πόλη, π.χ. Καρδίτσα, και βλέπεις ζαχαροπλαστεία γεμάτα γιατί το παγωτό έχει 9-10 ευρώ το κιλό. Η πάστα 1.50-1.70 ευρώ. Και ας μη λέμε ας κάνουν οι άλλες πόλεις ότι θέλουν. Ας τις αντιγράψουμε μήπως και γίνει κάτι καλό και για τη Λαμία. 

Κι εσείς οι διοικούντες, αφήσατε πολλές υπηρεσίες να φύγουν. ΑΝ μπορείτε κι ΑΝ θελετε, φέρτε τες πίσω, και κάντε τη Λαμία κέντρο της Ρούμελης κι όχι μόνο!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη