Ο 'Εσπερος Λαμίας εκτός έδρας με Φαίακα Κέρκυρας


‘’ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ,ΜΕ ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ’’.

Την Κυριακή 05 -05 - 2019,ώρα 15:00 στο  κλειστό  της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball,μεταξύ των ομάδων ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  – ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η ομάδα μας  Έσπερος Λαμίας ταξιδεύει στην Κέρκυρα ,στο νησί των Φαιάκων που αποτελούσε και αποτελεί χώρος φιλοξενίας, από τα αρχαία χρόνια.

Είναι το πρότελευταίο, εκτός έδρας, παιχνίδι μας  και η ομάδα μας είναι συνειδητοποιημένη και γνωρίζει την σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας  είναι μια ομάδα, με σπουδαία ιστορία στον χώρο της καλαθοσφαίρισης, με ανθρώπους που αγαπάνε και  κοπιάζουν  για το άθλημα. Βέβαια ,όπως και  όλες οι ομάδες της επαρχίας, αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα, κάποια προβλήματα που παρά την θέλησή τους, αναγκάζονται σε πολλά παιχνίδια, να παρατάσσονται με σύνθεση ανάγκης.

Η ομάδα μας Έσπερος Λαμίας ,σεβόμενη την διαδρομή όλων, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, που θα καθιερώσει την ομάδα μας, στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Καλό μας ταξίδι, καλό μας παιχνίδι .

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη