Το τετ α τετ Βασιλαντωνόπουλου-Χιμένεθ και o «γρίφος» της ΑΕΚ


Το SDNA γράφει για την face to face κουβέντα του Ανδαλουσιάνου τεχνικού της Ένωσης με τον 27χρονο δεξιό μπακ της Λαμίας.

Το…αγροτικό του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στη Λαμία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος παίκτης που μετρά 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ με την ομάδα της Φθιώτιδας τη φετινή σεζόν, θα κληθεί να επιστρέψει στα Σπάτα, δεδομένου πως τα δικαιώματά του ανήκουν στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου Λαμία – ΑΕΚ που έλαβε χώρα την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) ο Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε face to face με τον 27χρονο δεξιό μπακ χαφ και του μίλησε – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - με πολύ καλά λόγια για τις φετινές εμφανίσεις του με τους Φθιώτες.

O Ανδαλουσιάνος τεχνικός έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για τις επιδόσεις του Βασιλαντωνόπουλου στη δεύτερη σερί χρονιά του δανεισμού του στη Λαμία.

Φτάνει όμως αυτό για να εξασφαλίσει στον ποδοσφαιριστή την παραμονή του στο ρόστερ της Ένωσης εν όψει της νέας σεζόν; Ο χρόνος, θα δείξει.

Μια φορά, μέχρι και σήμερα κανείς από την ΑΕΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή τι πρόκειται να γίνει με την περίπτωσή του κι αν θα κερδίσει ή όχι μια θέση στη «φαρέτρα» των «κιτρινόμαυρων» εν όψει της επόμενης σεζόν.

Να θυμίσουμε πως στην Ένωση υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπακάκης, ενώ ο Γκάλο που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και βρίσκεται στον «αέρα».

Συγχρόνως στην ΑΕΚ εξετάζονται περιπτώσεις δεξιών μπακ στο…pre game της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς πάντως να έχει «κλειδώσει» η προσθήκη ενός παίκτη για την συγκεκριμένη θέση.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη