Διαγωνισμός: 15 διπλά εισιτήρια για Λαμία!


Τη Λαμία, στο Καραϊσκάκη, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει το Σάββατο (28/9, 19:30) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το τρίποντο. Το redking.gr, λοιπόν, σας στέλνει γήπεδο για το ματς Ολυμπιακός-Λαμία!

Ο μεγάλος χορηγός, Stoiximan.gr, σας δίνει την ευκαιρία, μέσω του redking.gr, να παρακολουθήσετε το παιχνίδι πρωταθλήματος του Θρύλου στο Ναό.

Δεκαπέντε (15) διπλά εισιτήρια, λοιπόν, περιμένουν τους φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς των Πειραιωτών στο φαληρικό γήπεδο, για το πρωτάθλημα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, στείλτε με email τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και ταυτότητα) στη διεύθυνση info@redking.gr. Εκτός από τα δικά σας στοιχεία, πρέπει να δηλώσετε και του φίλου/φίλης που θα σας συνοδεύσουν στο Ναό.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (26/9).

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία, προσφορά του μεγάλου Χορηγού, Stoiximan.gr.

www.redking.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη