Η σειρά εποχής «Μαύρος Θάνατος» σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Η σειρά εποχής «Μαύρος Θάνατος» σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς εποχής «Μαύρος Θάνατος» (La Peste/The Plague), παραγωγής Ισπανίας 2018, μεταδίδει η ΕΡΤ3, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:00.

Κατά τη διάρκεια της επιδημίας της βουβωνικής πανώλης στη Σεβίλλη του 1597, ο Ματέο, ένας πρώην στρατιώτης – ο οποίος είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πόλη για να σωθεί, αφού είχε καταδικαστεί σε θάνατο από την Ιερά Εξέταση για την εκτύπωση απαγορευμένων βιβλίων- επιστρέφει για να βρει και να βοηθήσει τον γιο του νεκρού φίλου του. Πριν ολοκληρώσει την αποστολή του, συλλαμβάνεται από τους Ιεροεξεταστές, οι οποίοι υπόσχονται να του χαρίσουν τη ζωή, ζητώντας σε αντάλλαγμα την επίλυση μιας σειράς «διαβολικών» εγκλημάτων.

Επεισόδιο 4ο: «Ο Σκλάβος» (El Esclavo)

Η πανούκλα ρημάζει την πόλη. Ο Ματέο και ο Βαλέριο βρίσκουν τη χαμένη ερωμένη του Ιγνάθιο Αθουάγα, την Κάρμεν Γκαλβέθ, που τους επιβεβαιώνει ότι ο Λεδέσμα, ο μυστικός ηγέτης των προτεσταντών, μάλλον κρύβεται πίσω από τους φόνους. Στην προσπάθειά του να κρατήσει ανοιχτό το λιμάνι, ο Θούνιγα καταφέρνει να γίνει μέλος του Συμβουλίου των Είκοσι Τεσσάρων. Η Εουχένια πέφτει θύμα απόπειρας βιασμού στο εργοστάσιο και η Τερέσα απολύει τον επιστάτη και όλους σχεδόν τους εργάτες. Ως αντίποινα, η Τερέσα δέχεται επίθεση και ταπεινώνεται βίαια στον δρόμο. Ένα καινούργιο πτώμα εμφανίζεται, αυτό του Αλεχάντρο ντε Ντρέσνερ, Θησαυροφύλακα του Νομισματοκοπείου και βασικού χρηματοδότη του Θούνιγα. Ο φόνος του φέρει κι αυτός την υπογραφή του Λεδέσμα. Η Λεάνδρα προσβάλλεται από πανούκλα.

Πρωταγωνιστούν οι Pablo Molinero, Sergio Castellanos και Patricia López Arnaiz.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2miXYQf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.