Σύσκεψη υπό τον Σταϊκούρα για την πτώχευση της Thomas Cook


Τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κατάρρευση της Thomas Cook αναζητά η κυβέρνηση. Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών σήμερα το απόγευμα, στις 7.

Σύσκεψη, με θέμα την χρεωκοπία της Thomas Cook, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 7 το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη σύσκεψη, που γίνεται υπό τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, αναμένεται να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των «κραδασμών», απότοκο της πτώχευσης της εταιρείας.

Εκτός από το συντονισμό των δράσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων υπουργείων θα αναζητηθούν τρόποι για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στους τουρίστες, που βρίσκονται στη χώρα μας, και στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, οι υφυπουργοί Α. Σκέρτσος, Α. Βεσυρόπουλος, Θ. Σκυλακάκης και Γ. Κεφαλογιάννης καθώς και ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής.

Το κανόνι που βάρεσε ο ταξιδιωτικός κολοσσός Thomas Cook, έχει προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Οι πελάτες του τουριστικού γραφείου που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά ανέρχονται σε περίπου 50.000.

sputniknews.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη