Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση 40 ατόμων στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, από την ομάδα «Αναρχικές Συμμορίες Μητροπολιτικής Ταραχής».

Σύμφωνα με ανάρτησή τους σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι αντιεξουσιαστές αναφέρουν πως «ο εχθρός είναι εκεί, σε φρούρια που διασφαλίζουν την κυρίαρχη τάξη και ομαλότητα. Ένα απ' αυτά τα φρούρια, το Α.Τ. Ζωγράφου, επιλέξαμε να στοχοποιήσουμε και να του επιτεθούμε εμπρηστικά τα ξημερώματα εκείνης της 14ης Σεπτέμβρη». Σε άλλο σημείο μάλιστα της ανάρτησης, το κείμενο σημειώνει πως πάντα υπάρχει λόγος για επιθέσεις «στα σώματα και τις υποδομές τους».

Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου - Δύο προσαγωγές

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καταδίκασε την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου και σημείωσε: «Οι μπαχαλάκηδες για ακόμα μια φορά έδρασαν αψηφώντας τόσο τις κυβερνητικές εξαγγελίες, όσο και τον νέο νόμο για το άσυλο προσπαθώντας προφανώς να κάνουν επίδειξη ισχύος. Το ότι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την ανθρώπινη ζωή είναι γνωστό τοις πάσι εδώ και δεκαετίες, θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο;», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των αστυνομικών.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2AwZuSW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη