Μητσοτάκης: Το «Επενδύω στην Ελλάδα» φέρνει τη χώρα μας στον 21ο αιώνα - Το σποτ (video)

Μητσοτάκης: Το «Επενδύω στην Ελλάδα» φέρνει τη χώρα μας στον 21ο αιώνα - Το σποτ (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως το νομοσχέδιο «Επενδύω στην Ελλάδα» φέρνει το επενδυτικό περιβάλλον της χώρας μας στον 21ο αιώνα και στην ψηφιακή εποχή.

«Το νομοσχέδιο "Επενδύω στην Ελλάδα" φέρνει το επενδυτικό περιβάλλον της χώρας μας στον 21ο αιώνα και στην ψηφιακή εποχή», τονίζει, σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει: «Ενσωματώνει καλές ευρωπαϊκές και διεθνείς πρακτικές, αίρει γραφειοκρατικά εμπόδια στις επενδύσεις και ενθαρρύνει την πλήρη απασχόληση».

Την ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύει βίντεο, στο οποίο αναφέρεται ότι με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο «Eπενδύω στην Ελλάδα» ξεκλειδώνονται οι επενδύσεις, επιταχύνονται οι διαδικασίες, μειώνεται η γραφειοκρατία και ανοίγει ο δρόμος για πολλές νέες θέσεις εργασίας.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1187309577810960384?s=20}



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2pNFNEl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη