Παλαιό Φάληρο: Έκλεψαν το αυτοκίνητο 25χρονη - Την απείλησε με μαχαίρι και την έσυρε (video)

Παλαιό Φάληρο: Έκλεψαν το αυτοκίνητο 25χρονη - Την απείλησε με μαχαίρι και την έσυρε (video)

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN παρουσίασε ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχτηκε 25χρονη στο Παλαιό Φάληρο. Ο επικίνδυνος κακοποιός την απείλησε με μαχαίρι και της έκλεψε το ΙΧ.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα όταν η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της.  «Όπως γύρισα το κεφάλι μου, έτρεξε πίσω μου ένας νεαρός, μου βγάζει μαχαίρι και μου λέει κλειδιά και τσάντα», αναφέρει η 25χρονη..

Και συνεχίζει λέγοντας «Το αμάξι μου. Βοήθεια. Σας παρακαλώ. Σταμάτα το αυτοκίνητο. Σταμάτα. Σταμάτα θα με σκοτώσεις. Σταμάτα. Σας παρακαλώ μη… Σταμάτα. Σταμάτα είπα», ακούγεται να φωνάζει η 25χρονη στον ληστή η οποία προσπαθώντας να τον αποτρέψει έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της. «Έπεσα πάνω και με έσυρε από εκεί που είχα παρκάρει μέχρι τη γωνία…».

Μάλιστα περιγράφει και το πώς ένιωσε όταν εκείνος την απείλησε: «Στην αρχή, δεν καταλάβαινα, είχα παγώσει. Μετά άρχιζα και ούρλιαζα. Ήταν σοκαριστικό. Φοβήθηκα ότι θα κάνει κάτι άλλο»

Σύμφωνα με το θύμα, ο δράστης μιλούσε καθαρά Ελληνικά και δεν απέκλεισε να είχε φτάσει στην περιοχή μαζί με κάποιον συνεργό του.

Η Αστυνομία θα αναζητήσει υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/35ROnCk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη