Φρίκη στο Έσσεξ: Πώς αντέδρασε ο οδηγός όταν είδε τα 39 πτώματα

Φρίκη στο Έσσεξ: Πώς αντέδρασε ο οδηγός όταν είδε τα 39 πτώματα

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το φορτηγό στο οποίο βρέθηκαν μέσα 39 πτώματα. 

Πληροφορίες από την Daily Mail τα θύματα αναφέρουν πως 38 ενήλικες και ένας έφηβος πάγωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο όχημα το οποίο από το Βέλγιο πέρασε στη Βρετανία. Ειδικοί επισημαίνουν ότι η θερμοκρασία μέσα στο τρέιλερ, που χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά μπισκότων, ήταν -25 βαθμούς Κελσίου. Η αγγλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι μετανάστες παρέμειναν κλεισμένοι για 15 ώρες μέχρι τη στιγμή που εντοπίστηκαν από την Αστυνομία χθες. Στην πραγματικότητα όμως φαίνεται πώς ήταν παγιδευμένοι στο φορτηγό για πολλές περισσότερες ώρες.

Ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των θυμάτων, το δίκτυο ITV επισημαίνει πως τα 39 θύματα είχαν καταγωγή από την Κίνα. 

O οδηγός του φορτηγού, Μο Ρόμπινσον, ανακρίνεται από τις Aρχές. Παράλληλα, έχουν γίνει έφοδοι σε τρία σπίτια και στην οικία του 25χρονου οδηγού ώστε να εξακριβωθεί ποια είναι η εμπλοκή του στο συμβάν. Η Evening Standard αναφέρει ότι μάρτυρας δήλωσε ότι ο 25χρονος οδηγός λιποθύμησε, αφού κάλεσε ασθενοφόρο, αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα.

Ρεπορτάζ από την Daily Mail αναφέρει πως ο οδηγός έβαλε σε λειτουργία τν ψύξη μόλις 20 λεπτά πριν αντικρίσει τις σορούς. Ωστόσο, φίλος του υποστηρίζει ότι ο Μο δεν γνώριζε πως μετέφερε ανθρώπους μέσα στο κοντέινερ.

«Ο Μο είναι από καλή οικογένεια. Σας το λέω δεν θα ήξερε ότι οι άνθρωποι ήταν εκεί. Προφανώς πάρκαρε στο βιομηχανικό πάρκο στο Έσεξ και πήγε να πάρει χαρτιά από το εσωτερικό της πόρτας. Όταν άνοιξε το κοντέινερ και είδε τους νεκρούς, θα τρομοκρατήθηκε, κάλεσε την υπηρεσία ασθενοφόρων, η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία. Άκουσα ότι η θερμοκρασία στο κοντέινερ ήταν στους -25 βαθμούς και τα πτώματα είχαν παγώσει και οι άνθρωποι ήταν νεκροί για αρκετές ώρες», λέει.

Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, φέρεται να είναι ότι 39 άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί στο φορτηγό στο Εσσεξ ήταν θύματα κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Nd1KEP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη