ΗΠΑ: Μαίνονται οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια – Εκκενώσεις σπιτιών

ΗΠΑ: Μαίνονται οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια – Εκκενώσεις σπιτιών

Στην νότια Καλιφόρνια δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνονται από τα σπίτια τους λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή οι οποίες έχουν προκαλέσει εκτεταμένες διακοπές ηλεκτροδότησης. Σε άνευ προηγουμένου προληπτικές διακοπές ηλεκτροδότησης προχώρησαν οι αρχές στη βόρεια Καλιφόρνια λόγω του κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιών.

Μια πυρκαγιά σε έκταση περίπου 16.000 στρεμμάτων, που ονομάσθηκε Saddleridge Fire, εκδηλώθηκε σε συνοικία στο βόρειο Λος Άντζελες γύρω στις 21:00 (τοπική ώρα) χθες, Πέμπτη. Ανάγκασε τις αρχές να εκδώσουν διαταγές για την απομάκρυνση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων από τα σπίτια τους. Κέντρα φιλοξενίας δημιουργήθηκαν κατεπειγόντως για να στεγασθούν οι άνθρωποι αυτοί.

Λίγο περισσότερο από 50 χλμ. ανατολικά του Λος Άντζελες έχει ξεσπάσει άλλη πυρκαγιά. Ένα ελικόπτερο και περισσότεροι από 200 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες, ο οποίες έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 74 κτίρια, έκαναν γνωστό οι τοπικοί πυροσβέστες στην ιστοσελίδα τος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν θύματα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35sVCjS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη