Συνεδρίασε το Αγροτικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδρίασε το Αγροτικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συνεδρίαση μετά το καλοκαίρι πραγματοποίησε το Αγροτικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, παρουσία του πρώην υφυπουργού και νυν Αναπληρωτή Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη και του πρώην βουλευτή του κόμματος Νίκου Παπαδόπουλου.
Στη συνεδρίαση έγινε διεξοδική συζήτηση για το βαμβάκι, όπου τονίστηκε ότι «η νέα κυβέρνηση οφείλει να διαφυλάξει τους παραγωγούς, υλοποιώντας τα μέτρα που είχε αποφασίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει, δηλαδή, να στηριχτεί η παραγωγή μέσω της Διεπαγγελματικής Βάμβακος, της θέσπισης «τιμής ημέρας» στα εκκοκκιστήρια και της επιβράβευσης της ποιότητας του προϊόντος». Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι το βαμβάκι παραμένει ένα εθνικό προϊόν που φέρνει συνάλλαγμα στη χώρα και ότι ο Ελληνας παραγωγός έχει αποδείξει επανειλημμένα την προτεραιότητα που δίνει στην ποιότητα.
Το Αγροτικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ζητάει επιπρόσθετα από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης «να μην αφήσει στην τύχη της την επικείμενη αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, αλλά να προχωρήσει σύμφωνα με τις προτάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προστατευθεί η παραγωγή και ο Ελληνας αγρότης».
Τέλος έγινε αναφορά στην επικείμενη περιοδεία σε Ελασσόνα και Τύρναβο του πρώην υπουργού και νυν Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αραχωβίτη, τον οποίο θα συνοδεύουν οι πρώην υφυπουργοί Ολυμπία Τελιγιορίδου και Βασίλης Κόκκαλης και η βουλευτής Άννα Βαγενά.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2pXf48n
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη