Λαμία: Σε δύσκολη θέση ο Αντωνίου


Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου, μετά την ήττα (3-0) από τον ΠΑΟΚ. Αποχώρησε στο τρίτο γκολ (11') από την Τούμπα εκνευρισμένος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Δυσαρέσκεια και για παίκτες.

Η Λαμία γνώρισε βαριά ήττα (3-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τα τρία γκολ να μπαίνουν στα πρώτα έντεκα λεπτά της αναμέτρησης από Μίσιτς, Λημνιό και Σβιντέρσκι.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Σωτήρης Αντωνίου. Για την ακρίβεια βρίσκεται στον αέρα. Εξελίξεις αναμένονται τη Δευτέρα (21/10), ίσως ακόμη και το βράδυ της Κυριακής. Ενδεικτικό είναι ότι ο ιδιοκτήτης των κυανόλευκων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αποχώρησε από την Τούμπα ιδιαίτερα εκνευρισμένος στο τρίτο γκολ - 11ο λεπτό - κι αυτό τα λέει όλα.

Δυσαρέσκεια υπάρχει και για παίκτες. Όχι με κριτήριο το ματς της Τούμπας, αλλά με τη γενικότερη μέχρι τώρα πορεία. Ο Μάρκος Βελλίδης - αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Παναγιώτη Κατσίκα - και ο Ντάνι Μπεχαράνο βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη