Παναγιώτης Ιακωβής: Οι κ. Ζάεφ και Ράμα, κακώς πιστεύουν ότι είναι Ευρωπαίοι. Είναι Ανατολίτες του παζαριού


Οι κ. κ Ζάεφ και Ράμα, κακώς πιστεύουν ότι είναι Ευρωπαίοι. Είναι Ανατολίτες του παζαριού.

Ο κ. Ράμα οφείλει να γνωρίζει ότι με διαδηλώσεις Τσάμηδων και με το να γκρεμίζει τις περιουσίες της Ελληνικής Μειονότητας και με το να σκοτώνει Ελληνόπουλα, δεν γίνεσαι Ευρωπαίος. Δεν γίνεσαι Ευρωπαίος αν στη Βουλή σου δεν υπάρχει αντιπολίτευση

Ο κος Ζάεφ οφείλει να γνωρίζει ότι με τις Πρέσπες δεν έγινε ξαφνικά Ευρωπαίος. Το να γεμίζει τον τόπο με "Μακεδονικές" γλώσσες, Πολίτες, Ομάδες και προϊόντα, δεν σε κάνει Ευρωπαίο. Στην Ευρώπη οι συμφωνίες αυτού του βεληνεκούς οφείλουν να έχουν τη συμφωνία των Πολιτών. Και στην Ελλάδα οι Πρέσπες μας προκαλούν αλλεργία. Το ότι ο κος Ζάεφ έκανε τα χατηράκια του ΝΑΤΟ δεν τον κάνει Ευρωπαίο. Τον κάνει Ανατολίτη οσφυοκάμπτη. Στην Ευρώπη δεν σφραγίζουμε τα σύνορά μας κατ' εντολή της κας Μέρκελ. Αυτά τα κάνουν οι άθλιοι Όρμπαν.

Ευρωπαίοι θα γίνουν όταν οι Πολίτες των διπλανών μας χωρών δουν το φως του Κράτους Δικαίου, της ελεύθερης Αντιπολίτευσης και της Δημοκρατικής νομιμοποίησης των ενεργειών της εκάστοτε κυβερνήσεως.

Στην Ευρώπη, το Κράτος Δικαίου είναι ανώτερο της Ισχύος. Το καταλάβατε κα Μέρκελ; Αν όχι, θα ήταν χρήσιμο να σας κάνει μερικά Φροντιστήρια ο Πρόεδρος Μακρόν.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη