Χαϊδάρι: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο σεσημασμένου ληστή - Γλίτωσε από θαύμα

Χαϊδάρι: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο σεσημασμένου ληστή - Γλίτωσε από θαύμα

Καταιγισμό πυρών δέχθηκε σε δρόμο του Χαϊδαρίου 49χρονος σεσημασμένος ληστής, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 49χρονος δέχθηκε περίπου 15 σφαίρες των 9 χιλιοστών από δυο άγνωστα άτομα στο Χαϊδάρι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, χωρίς όμως να του προκαλέσουν κάποιο τραυματισμό. 

Ο άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές για σωρεία κλοπών και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλακίσεις για παρόμοια αδικήματα. Τα τελευταία δυο χρόνια το παρ' ολίγον θύμα τις μαφιόζικης ενέδρας, φέρεται να είχε αναπτύξει σχέσεις με ομάδα «νονών» της νύχτας, κάνοντας περιφερειακές δουλειές.

Η ενέδρα στήθηκε τα ξημερώματα σε δρόμο του Χαϊδαρίου, καθώς οι δράστες γνώριζαν πως στο συγκεκριμένο δρόμο κινείται ο 49χρονος που διαμένει κατά καιρούς σε σπίτι της περιοχής. Περίπου στις 01:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 49χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο του και ξαφνικά σταμάτησε παράλληλα ένα αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες.

Αμέσως ο ένας από τους επιβάτες άνοιξε πυρ, με το παρ' ολίγον θύμα, να πέφτει στο δάπεδο του οχήματος για να προφυλαχθεί. Ο 49χρονος ίσως περίμενε αυτές τις ημέρες κάποια ενέργεια σε βάρος του, καθώς ήταν σε εγρήγορση για να προφυλαχθεί και τελικά να μην τραυματίζεται από καμιά από τις 15 σφαίρες που εξαπέλυσαν οι οπλοφόροι εναντίον του.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικους που σηκώθηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2AM2pY5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη